سازگاری Visual Studio مایکروسافت با لینوکس
منبع: دنیای اقتصاد
- ۰ نظر
- ۲۹ آذر ۹۴ ، ۰۹:۳۸
منبع: دنیای اقتصاد
ایتنا - در سال 2019 میلادی 56 درصد از فضاهای کاری مبتنی بر خدمات پردازش ابری با نرمافزارهای SaaS فعالیت میکنند.
مرکز تحقیقاتی Forrester در جدیدترین گزارش خود توضیح داد سال ۲۰۱۳ میلادی ۱۱ درصد از سازمانهای جهان نرمافزارهای-بهعنوان-خدمات (SaaS) را در سیستم داخلی خود مورد استفاده قرار میدادند که پیشبینی میشود این رقم طی دو سال بعد از آن رشد سالانه ۳۰ درصدی را تجربه کرده باشد.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از زد.دی.نت، در گزارش این مرکز تحقیقاتی گفته شد: «افزایش سرعت سازگاری سازمانها با نرمافزارهای SaaS به دلیل این است که کسب و کارهای جهانی به خوبی میدانند که تنها به کمک نرمافزارها میتوانند به نیازهای روزافزون خود پاسخ دهند. امروزه تقریبا سازمانها در همه بخشهای صنعتی نرمافزارهای SaaS را مورد استفاده قرار میدهند و این فرآیند باعث شده است تا محبوبیت آنها از نرمافزارهای سنتی و پیشفرض بیشتر شود.»
مرکز تحقیقاتی Forrester اعلام کرد در حال حاضر ۱۰ درصد سازمانها برای پشتیبانی از نرمافزارهای SaaS هزینه پرداخت میکنند که پیشبینی میشود ظرف یک دهه آتی این رقم به بیش از ۷۰ درصد افزایش یابد.
باید توجه داشت افزایش محبوبیت خدمات پردازش ابری مهمترین مسئلهای است که باعث شده میزان انگیزه سازمانها برای استفاده از نرمافزارهای SaaS افزایش یابد.
کارشناسان پیشبینی کردهاند در سال ۲۰۱۹ میلادی ۵۶ درصد از فضاهای کاری مبتنی بر خدمات پردازش ابری با نرمافزارهای SaaS فعالیت میکنند که این رقم برای سال ۲۰۱۴ میلادی حدود ۴۵ درصد گزارش شد.
نرم افزار در مدل SAAS همیشه و به هر میزان می تواند موجود باشد!
برای هر نمونه از مصنوعات دست ساخته بشری محدودیتهایی می توان تصور نمود. تعداد موجودی یکی از این انواع محدودیتها است. به طوریکه مشتری هایی که دیر تر یه محل توزیع محصول میرسند یا اینکه دیرتر از تولید محصول مطلع میشوند ممکن است زمانی برسند که تعداد محصولات تولیدی به اتمام رسیده باشد و از دستیابی به آن محصول محروم شوند. (مثال بارز آن دیر رسیدن نگارنده به صف وامهای خودرو بود که اخیراً اتفاق افتاد!!)
این محدودیت در رابطه با نرم افزار هم به نوعی وجود دارد. برخی نرم افزارها در قالب رسانه ای مثل CD تولید و توزیع میشوند. برخی نرم افزارها نیاز به تیم آموزش و پشتیبانی دارند که محدودیت این منابع باعث بروز محدویت می شود.
نسبت به سایر صنایع، نرم افزار بالاخص آنهایی که از طریق فایل و انتقال فایل قابل عرضه هستند از این محدودیت کمتر برخوردار هستند و می توانند بر چالش این محدویت غلبه کنند. هر چند که نرم افزاری که به صورت کپی فایل در دسترس باشد شاید از جنبه تجاری قابل خدشه باشد.
SAAS که به عنوان مدل جدید توزیع نرم افزار مطرح شده است بدون اینکه از جنبه تجاری قابل خدشه باشد میتواند کاملاً از این مزیت برخوردار و از این محدودیت مبرا باشد. در این مدل نرم افزار با درخواست خریدار بر روی سرور نصب و از طریق لینکهایی در فضای وب قابل استفاده میشود. محدودیت سرور و ذخیره سازی توسط سامانه های نرم افزاری واسط (PAAS-IAAS) مدیریت می شوند. لذا محصول نرم افزار در این مدل به میزان مورد استفاده و در طول شبانه روز همواره موجود است و در طرح توسعه می توان حداکثر نیاز را به صورت کاملا قابل توسعه ملاحظه کرد.