شرکت مدل سازان نرم افزار (مسنا)

نگاهی نو، راهی نو، آینده ای پیش رو

شرکت مدل سازان نرم افزار (مسنا)

نگاهی نو، راهی نو، آینده ای پیش رو

شرکت مدل سازان نرم افزار  (مسنا)

شرکت مدل سازان نرم افزار
ارائه راه حلهای پردازش ابری
ارائه راه حلهای مبتنی بر تبلت و گوشی های هوشمند
تولید نرم افزار های تحت وب
طراحی و تولید سرویسهای نرم افزاری (SAAS)
----
از سایت شرکت بازدید کنید www.masna-soft.ir

سه شنبه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۰۵ ق.ظ

ابر عمومی، ابر خصوصی و ابر ترکیبی

در این پست سعی دارم تا سه واژه متداول در حوزه پردازش ابری را تشریح کنم. ابر عمومی، ابر خصوصی و ابر ترکیبی. شاید اگر به پستهایی که به تعریف پردازش ابری پرداخته است مراجعه کنید و سعی کنید تا این تعاریف را با سه توصیف خصوصی و عمومی و ترکیبی همراه کنید خودتان هم بتوانید به تعریف درستی برسید.

ابر زیرساخت عمومی فناوری اطلاعات است که منابع در آن به صورت مدیریت شده به اشتراک گذاشته می­شوند. حال اگر توصیف عمومی را به این تعریف اضافه کنیم، احتمالا بتوان این گونه بیان کرد که اگر این منابع یا زیرساخت به طور عمومی بین چند استفاده کننده باشند، آنگاه ابر عمومی تلقی می­شود. اما اگر این زیر ساخت به طور خصوصی به یک مشتری واگذار شود یا به عبارتی در مرکز داده یک مشتری به طور اختصاصی بنا نهاده شود، می­توان آن را ابر خصوصی نامید. حالت ترکیبی نیز وقتی بکار می­آید که استفاده کننده بخشی از زیرساخت خود را از ابر عمومی و بخشی را از ابر خصوصی دریافت کند.

ابر عمومی

در این حالت مالکیت و مدیریت ابر به عهده یک فراهم کننده سرویس است و مشتریان متعددی از این سرویس استفاده می کنند. مشتریان این ابر در هزینه صرفه جویی می کنند چرا که هزینه های زیرساخت بین چندین مجموعه به اشتراک گذاشته می شود و مشتری به روش " هر چه چقدر استفاده کردی پرداخت کن" هزینه می پردازند. در این حالت زیرساخت وسیع و توسعه پذیر است و مشتری میتواند مقیاس پذیری را هم تجربه کند. همانطور که هر چه بین همه به اشتراک گذاشته شود سطح امنیت پایینی پیدا می­کند، در این مورد هم امنیت کمتر می شود.

ابر خصوصی

ابر خصوصی به طور خاص برای یک سازمان تدارک دیده می شود. لذا می توان بر روی این ابر اطلاعات و برنامه های کاربردی سازمان را مستقر کرد به طوریکه دغدغه های امنیتی و کنترلی آنها کمتر شود. این نوع ابر هم به دو گونه تقسیم می شود:

-          ابر خصوصی داخلی: در این گونه، زیرساخت ابر بر روی مرکز داده سازمان مستقر می شود. هر چند که فرایند استاندارد تر و با کنترل بیشتری فراهم می شود ولی از نظر اندازه و مقیاس پذیری محدودیتهایی وجود دارد. البته در این حالت بخش فاوای سازمان باید هزینه سخت افزار و نگهداری و ... را کما فی السابق بپردازد.

-          ابر خصوصی بیرونی: در این حالت ابر توسط فراهم کننده یک ابر عمومی و به صورت خصوصی میزبانی می­شود. فراهم کننده سرویس یک محیط ابر اختصاصی را با تضمین کامل امنیت برای سازمان مهیا می کند. این مدل برای کسانی است که ترجیح می ­دهند تا زیرساخت را به صورت ابری در اختیار بگیرند ولی نه به صورت عمومی و نه هزینه ­های حالت ابر خصوصی داخلی را بپردازند.

 

ابر ترکیبی

ابر ترکیبی در واقع ترکیبی از فواید ابر خصوصی و عمومی است. در این حالت انتخابهای متعددی از حالت عمومی و خصوصی با تدارک کنندهای متفاوت پیش رو است. در این حالت شما هر بخش از کسب و کارتان را می­توانید روی ابر مخصوص و متناسب خود قرار دهید. عیب این روش این است که باید روشها و تدارک کننده های متفاوت را ردیابی و مدیریت کنید.

  • شرکت مدل سازان نرم افزار (مسنا)

ابر ترکیبی

ابر خصوصی

ابر عمومی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی